ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν τάιζε το παιδί της αλλά την... ίδια»: Τι απαντούν από το beach bar στην καταγγελία της μητέρας

bar
Photo: Εurokinissi

Την  καταγγελία έκανε μία μητέρα που προσπάθησε να ταΐσει το παιδί της σε beach bar της Χαλκιδικής

Την δική τους εκδοχή δίνουν οι υπεύθυνοι του beach bar στη Σιθωνία Χαλκιδικής, μετά την καταγγελία μίας μητέρας ότι δεν της επέτρεψαν να ταΐσει το παιδί της με φαγητό που έφερε η ίδια από το σπίτι.

«Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα» ισχυρίστηκε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο υπεύθυνος του beach bar, όπου συνέβη το περιστατικό.

«Η κυρία έφερε φαγητό μαζί της το οποίο ήταν παστίτσιο. Εμείς για τα παιδιά επιτρέπουμε όλα τα φαγητά και μάλιστα τα φυλάσσουμε και στο ψυγείο για να μην χαλάσουν. Η κυρία έβγαλε το φαγητό και αντί να ταΐσει το παιδί της, τάιζε την ίδια και τον άνδρα της. Υποχρέωση του σερβιτόρου ήταν να ενημερώσει την κυρία ότι ήταν σε οργανωμένη παραλία και δεν επιτρέπουμε φαγητά για τους πελάτες. Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα», συνέχισε υπεύθυνος.

Τι κατήγγειλε η μητέρα

Η γυναίκα κατήγγειλε beach bar στη Χαλκιδική ότι της απαγόρευσε να ταΐσει το παιδί της με φαγητό που είχε φέρει μαζί της από το σπίτι και την προέτρεψαν να πάει στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η μητέρα, έφθασε στην παραλία και έκατσε στην ξαπλώστρα. Κατόπιν κατανάλωσε καφέ και φαγητό με την παρέα της στην συγκεκριμένη επιχείρηση όπου έκατσε και χρησιμοποίησε την ξαπλώστρα.

Κατόπιν όμως, η μητέρα ήρθε αντιμέτωπη με ένα πρωτοφανές συμβάν. Όταν οι υπάλληλοι της επιχείρησης είδαν ότι έβγαλε φαγητό από την τσάντα της για τα παιδιά της, τότε εκείνοι αντέδρασαν άσχημα.

Μάλιστα, αυτό που προτάθηκε ως λύση στην μητέρα ήταν να πάει να ταΐσει το παιδί της στο αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο του Mega

Διαβάστε επίσης: