ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Ζάκυνθο: Μήνυμα του «112» προς τους κατοίκους της περιοχής Τσιλιβί – Μπόχαλη

Φωτιά στη Ζάκυνθο: Μήνυμα του «112» προς τους κατοίκους της περιοχής Τσιλιβί – Μπόχαλη
NEWSBOMB.GR

Προειδοποιητικό μήνυμα από το «112» έλαβαν οι κάτοικοι της περιοχής Τσιλιβί – Μπόχαλη στη Ζάκυνθο, για τη φωτιά που μαίνεται στο νησί.

Η φωτιά στο Τσιλιβί Ζακύνθου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας, το «112», να αποστέλλει μήνυμα προς τους κατοίκους της περιοχής, το οποίο γράφει «παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Στο σημείο επιχειρούν 23 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ, πέταξαν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Επίσης, 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 4 οχήματα μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από την Κυλλήνη. Συνδρομή παρέχεται και από υδροφόρες ΟΤΑ.

Πυρκαγιά «ξέσπασε» στην περιοχή Πλάνος ή Τσιλιβί της Ζακύνθου, η οποία καίει γεωργική έκταση. Το «πύρινο μέτωπο» βρίσκεται κοντά σε οικιστικό κομμάτι.

Οπτικοακουστικό υλικό αναγνωστών του newsbomb.gr από ξενοδοχείο της περιοχής Τσιλιβί:

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ, έχει ζητηθεί και η συνδρομή εναέριων μέσων στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς, σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ύστερα από επικοινωνία με το newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις