ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 28χρονο Αλβανό - «Είχε χτυπήσει και εμένα»

Βόλος: Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 28χρονο Αλβανό - «Είχε χτυπήσει και εμένα»

Βόλος: Συνθήκες που θυμίζουν Κωσταλέξι διαδραματίζονταν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του Βόλου, όπου η 22χρονη ήταν «φυλακισμένη» μαζί με το μωρό της από τον ίδιο της τον άνδρα, που φέρεται να την κακοποιούσε και να μην την άφηνε να δει ούτε το φως του ήλιου.

Μία γειτόνισσα του ζευγαριού που μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, περιέγραψε μία τρομοκρατημένη γυναίκα, την οποία η γειτονιά είχε δει ελάχιστα όλα αυτά τα χρόνια.

Οι μαρτυρίες λένε ότι την άτυχη γυναίκα, ο άντρας της δεν την άφησε ποτέ να μάθει ελληνικά και ποτέ δεν της επέτρεψε επαφή με κάποιον άνθρωπο.

«Έβγαινε λίγο μέχρι την αυλή 5 – 10 λεπτά με την παρουσία μιας κάμερας, την παρακολουθούσε και ξανά έμπαινε στο σπίτι. Όταν την έβλεπα ήταν τόσο τρομοκρατημένη», δήλωσε στην ΕΡΤ, η κυρία Νίκη γειτόνισσα του ζευγαριού.

Το μαρτύριο της γυναίκας έλαβε τέλος την περασμένη Πέμπτη, όταν γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και κάλεσαν βοήθεια. Ο 28χρονος άντρας της, προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι γειτόνισσες τον κράτησαν στο σημείο.

«Έφτασε στα όριά της και ακούστηκε και φώναζε. Τις άλλες μέρες έκλαιγε βουβά. (…) Με απειλούσε, με χτύπησε, μου είπε φύγε από το σπίτι μου, γυναίκα μου είναι, δικιά μου, είναι κτήμα μου(…) Του είπα δεν πας πουθενά, θα περιμένεις εδώ να έρθει η αστυνομία και τότε μου κράτησε τα χέρια και μου ρίχνει μια κουτουλιά (…) Αυτός το μόνο που είπε είναι θα βγω και θα σας σκοτώσω» περιέγραψε η γειτόνισσα.

Την Δευτέρα, η 22χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ την Τρίτη ο φερόμενος ως δράστης θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα.

Πηγή: ΕΡΤ