ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της 40χρονης που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της 40χρονης που παρασύρθηκε από λεωφορείο

Θεσσαλονίκη: H άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός κοριτσιού 3,5 ετών

Πολλαπλές βαρύτατες κακώσεις στο σώμα της 40χρονης, που παρασύρθηκε θανάσιμα από λεωφορείο- ήταν μερικά από τα ευρήματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Η 40χρονη έφερε πολλαπλές κακώσεις σε κορμό, θώρακα και στα άκρα, με τα τραύματα να φανερώνουν τη σφοδρότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από την παράσυρση του λεωφορείου, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr.

Μετά τη νεκροψία θα ακολουθήσει και η διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων, όπως προβλέπεται.

Θεσσαλονίκη: «Μου σκότωσαν το παιδί μου» - Συγκινεί η μητέρα της 40χρονης που παρέσυρε λεωφορείο

Μητέρα ενός παιδιού τριών ετών ήταν η 40χρονη που παρασύρθηκε και έχασε τη ζωή της μετά την παράσυρση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη. «Το παιδί μου το κυνήγησε το λεωφορείο για να το σκοτώσει. Εγώ αυτό μόνο ξέρω. Τίποτα δεν μας είπαν, μόνο ότι μας το σκότωσαν», λέει η μητέρα της 40χρονης οδηγού μηχανής που παρέσυρε το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν λόγια για να παρηγορήσει κανείς τη μητέρα της ούτε και τον πατέρα του 43χρονου οδηγού λεωφορείου. «Τα συλληπητήριά μου μόνο», λέει ο πατέρας του 43χρονου οδηγού λεωφορείου και ξεσπά σε κλάματα.

«Πήγαινε σιγά και το σκότωσε», ξεσπά η μητέρα της 40χρονης μάνας που δεν μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας στο MEGA. «Δεν ξέρω αν υπήρχε πιο προσεκτική οδηγός, την κυνηγούσε ο χάρος», συμπληρώνει.

Τα πρώτα λόγια του οδηγού λεωφορείου για το τροχαίο δυστύχημα

«Έκανα το δρομολόγιο και ξύπνησα στο νοσοκομείο. Χρόνια οδηγός του ΟΑΣΘ, πολύ προσεκτικός. Δεν ξέρω τι να πω, λυπάμαι πολύ», ανέφερε ο πατέρας του οδηγού του μοιραίου λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη μιλώντας στο MEGA.

Το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης (01/11) στην οδό Μοναστηρίου, με τραγικό απολογισμό μια γυναίκα νεκρή και τρεις τραυματίες.