ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Παρτσαλάκης και Τάσος Χαλκιάς ξέσπασαν σε κλάματα για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

Γιώργος Παρτσαλάκης και Τάσος Χαλκιάς ξέσπασαν σε κλάματα για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για το θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου

Σε εκπομπή του ANT1 μίλησαν το πρωί της Πέμπτης (9/11) μίλησαν οι ηθοποιοί Γιώργος Παρτσαλάκης και Τάσος Χαλκιάς για την συνάδελφό τους Κάτια Νικολαΐδου που έφυγε από τη ζωή έπειτα από μακρά μάχη με την επάρατη νόσο.

Οι τρεις ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί τις σεζόν 2000-2002 στη σειρά του Alpha «Θα σε δω στο πλοίο».

«Πραγματικά συγκλονίστηκα γιατί δουλέψαμε μαζί σε μια σειρά που περάσαμε υπέροχα. Μια σειρά όπου την αγάπησε ο κόσμος. Ένα κορίτσι λαμπερό, αισιόδοξο, τρυφερό, ευγενικό, ταλαντούχο. Πραγματικά είχαμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος συγκινημένος πρόσθεσε:

«Την αγαπούσα πραγματικά. Αυτή η αγάπη ας τη συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι που κάνει. Να 'ναι καλά εκεί γιατί πέρασε πολλά, αλλά τα πέρασε λεβέντικα, με αξιοπρέπεια, με φοβερή δύναμη και πραγματικά τη θαύμαζα για όλο αυτό που πέρασε. Κάτια μου γλυκιά, καλό ταξίδι ομορφιά μου. Ήταν σαν κόρη μου, πραγματικά και έξω απ’ τη δουλειά όταν δύο άνθρωποι είναι κύριοι και κυρίες, γιατί ήταν μια κυρία, ένα φοβερό ευγενικό παιδί και ταλαντούχο και… Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, είμαι πολύ πικραμένος. Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα στο 01:57

Ο Τάσος Χαλκιάς μιλώντας με τη σειρά του ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα που θα λείψει από όλο το θέατρο. Δεν υπάρχει κανείς να πει κάτι αρνητικό για την Κάτια Νικολαΐδου. Ήταν αξιοπρεπής, θαρραλέα, εργατική, όμορφη… αλλά από πολύ νωρίς άρχισε να ταλαιπωρείται από αυτή την αρρώστια και ήρθε η ώρα να φύγει».

Στη συνέχεια ξέσπασε σε δάκρυα και ανέφερε: «Καλό ταξίδι να έχει, την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου. Και εύχομαι εκεί στο άγνωστο να βρει κάτι καλύτερο από εδώ…».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου: «Ήμασταν μαζί όταν έφυγε από τη ζωή, ήταν φως για όλους»

«Ενα μεγάλο γιατί βαραίνει την ψυχή μας»: Τα σπαρακτικά μηνύματα ηθοποιών για την Κάτια Νικολαΐδου

Κατέρρευσε η Μάλφα για την Κάτια Νικολαΐδου: «Είμαι σχεδόν παράλυτη»