Πάτρα: 50χρονος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου με αυτισμό

Πάτρα: Το παιδί έσωσε κάτοικος της περιοχής όταν άκουσε τις φωνές του 
Πάτρα: 50χρονος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου με αυτισμό
1'

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 15χρονου μαθητή στο φάσμα του αυτισμού, για σεξουαλική παρενόχληση του παιδιού της, την ώρα που επέστρεφε από το φροντιστήριο στο σπίτι τους, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το Pelop.gr το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν τον ανήλικο μαθητή ο οποίος επέστρεφε από το φροντιστήριο Αγγλικών στο σπίτι του, προσέγγισε ένα άνδρας περίπου 50 ετών, τον πήρε αγκαλιά άρπαξε το χέρι του παιδιού και το ακούμπησε στα γεννητικά του όργανα.

Αμέσως ο 15χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια με κάτοικο της περιοχής να βάζει τις φωνές, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

«Πήγαμε στην αστυνομία και κάναμε καταγγελία και μας είπαν ότι την επόμενη θα πήγαιναν στα δύο καταστήματα για να λάβουν υλικό από τις κάμερες και να τον εντοπίσουν… χθες όμως που πήγα στο κατάστημα να ρωτήσω αν η αστυνομία ενδιαφέρθηκε για το υλικό από τις κάμερες με ενημέρωσαν πως δεν πήγε κανείς και πως τις καταγραφές τις αποθηκεύουν για χρονικό διάστημα τριών ημερών! Όπως καταλαβαίνετε η καταγγελία μου μάλλον πήγε στο καλάθι των αχρήστων» καταγγέλλει η μητέρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή