ΕΛΛΑΔΑ

Αίγινα: Στιγμές πανικού στο πλοίο της γραμμής – Τα κύματα έσπασαν τζάμια

Αίγινα: Στιγμές πανικού στο πλοίο της γραμμής – Τα κύματα έσπασαν τζάμια
Newsbomb.gr / Μαριάννα Κρασανάκη

Το φέρρυ μποτ Αχαιός έδωσε «μάχη» να δέσει στο λιμάνι της Αίγινας, υπό θυελλώδεις ανέμους - Αναγκάστηκε να επιστρέψει Πειραιά καθώς δεν μπορούσε να δέσει

Εικόνες που σοκάρουν, από την αγωνιώδη προσπάθεια του πλοίου Αχαιός να δέσει στο λιμάνι της Αίγινας, το οποίο βάλλεται από θυελλώδεις ανέμους.

Το πλοίο «Αχαιός» έφθασε σήμερα το μεσημέρι στο λιμάνι της Αίγινας. Η φουρτούνα που επικρατεί στην περιοχή, λόγω της κακοκαιρίας, έφερε θυελλώδεις ανέμους.

Για πάνω από μία ώρα, το πλοίο της γραμμής προσπαθούσε αγωνιωδώς να «δέσει» στο λιμάνι της Αίγινας και ήταν εκτεθειμένο στην κακοκαιρία. Το πλοίο δεν βγήκε αλώβητο από τη «μάχη» με τα πελώρια κύματα, καθώς έσπασε ένα από τα τζάμια στην αίθουσα των επιβατών, όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι εικόνες «κόβουν» την ανάσα: To «Αχαιός» παλεύει με τα κύματα

Οι εικόνες από το λιμάνι της Αίγινας που μεταφέρει το Newsbomb.gr κόβουν την ανάσα.

Τα κύματα βγήκαν στην στεριά και το νησί έγινε ένα με τη θάλασσα. Το φέρι μποτ της γραμμής δεν μπορούσε να δέσει με κανέναν τρόπο στο λιμάνι και έτσι αναχώρησε πίσω για Πειραιά.

Επιβάτες που βρέθηκαν εκεί για να επιβιβαστούν χρειάστηκε να περιμένουν μερικές ώρες μέχρι η εταιρεία να φέρει πλοίο το οποίο θα μπορούσε να ανταποκριθεί αλλά και μέχρι να κοπάσουν οι θυελλώδεις άνεμοι και να γίνει άρση του απαγορευτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία, το πλοίο Φοίβος αναχώρησε λίγο μετά τις 15:00 από το Λιμάνι της Αίγινας ενώ μετά τις 17:00 το ίδιο πλοίο θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το νησί του Αργοσαρωνικού.

Σχετικές ειδήσεις