ΕΛΛΑΔΑ

Δήμητρα Κατσαφάδου για τον έρανο: «Είναι μεγάλη αμαρτία να δίνουμε τέτοια ποσά σε απατεώνες»

Δήμητρα Κατσαφάδου για τον έρανο: «Είναι μεγάλη αμαρτία να δίνουμε τέτοια ποσά σε απατεώνες»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έπεσε θύμα 45χρονης που ισχυριζόταν ότι χρειαζεται χρήματα για το άρρωστο παιδί της.

Στο στόχαστρο των Αρχών η 45χρονη που φέρεται να είχε στήσει έρανο - απάτη για τη θεραπεία του δήθεν άρρωστου παιδιού της. Η γυναίκα έχει φάκελο πια γεμάτο με συλλήψεις, πλαστογραφίες και εξαπατήσεις.

Ανάμεσα στα θύματα και η επιχειρηματίας, Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία μίλησε στο MEGA για το πώς γλίτωσε παρά τρίχα από τον έρανο - απάτη.

«Μου ζήτησε να δώσω 40.000 ευρώ και μου είπε ότι έχει μαζέψει 145 χιλιάδες. Έχω πέσει και στο παρελθόν θύμα απάτης. Ο τίτλος του mail της ήταν για να με παρακινήσει να βάλω άμεσα λεφτά. Ήμασταν έτοιμοι, όλη η εταιρεία, να τα δώσουμε», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Όπως η ίδια περιέγραψε: «Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα παιδιών με ασθένειες. Στη συνέχεια, μου είπε πως τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου υπάρχουν παντού, ότι έχουν προβληθεί σε εκπομπές και μπορούμε να τα βρούμε και πως πολλά μεγάλα ειδησεογραφικά site το έχουν αναδείξει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αφήνουν τα αληθινά περιστατικά να τα τρέξουμε»

«Μας πήρε τηλέφωνο και μίλησε μαζί της η επικεφαλής του τμήματος της εταιρείας. Ήταν και συγκινητική η κατάσταση. Ευτυχώς μας πήρε τηλέφωνο η δημοσιογράφος σας την Κυριακή και μας είπε τι συμβαίνει και μας απέτρεψε να προχωρήσουμε στην κατάθεση», πρόσθεσε.

«Είναι μεγάλη αμαρτία να δίνουμε τέτοια ποσά σε απατεώνες, είναι λυπηρό. Έκανε επίκληση στο συναίσθημα, είναι πολύ άσχημο. Χάνουν άλλοι πιο σημαντικοί άνθρωποι, πλέον έχουμε θεσπίσει ομάδα που πάμε και κάνουμε αυτοψία. Σας ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια», δήλωσε στο τέλος η Δήμητρα Κατσαφάδου.