ΕΛΛΑΔΑ

Κλήρωση Τζόκερ: Στα Χανιά το τυχερό 6αρι - «Τον τυχερό πιθανότατα δεν θα τον δούμε ποτέ»

Κλήρωση Τζόκερ: Στα Χανιά το τυχερό 6αρι - «Τον τυχερό πιθανότατα δεν θα τον δούμε ποτέ»

Κλήρωση Τζόκερ: Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείο ΟΠΑΠ για τον μεγάλο νικητή που κέρδισε πάνω από 2.700.000 ευρώ

«Τον τυχερό πιθανότατα δεν θα τον δούμε ποτέ». Έτσι απαντούσε σε όσους ενδιαφέρονταν να μάθουν για τον υπερτυχερό που κέρδισε 2,7 εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ ο κ. Βαγγέλης Αγγελάκης, υπάλληλος στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Δαράτσο Χανίων όπου κατατέθηκε το τυχερό δελτίο.

Το πρακτορείο βρίσκεται στο Κάτω Δαράτσο Χανίων και ο νικητής είχε παίξει μόλις τρία ευρώ, αποδείχθηκε όμως ότι… δεν χρειαζόταν παραπάνω.

«Είμαστε καινούριο κατάστημα, έχουμε ξαναδώσει ένα πεντάρι με 17.000 ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που δίνουμε τόσο μεγάλο κέρδος. Δεν γνωρίζουμε τον τυχερό, αλλά έπαιξε ένα δελτίο με τρεις στήλες που κόστισε τρία ευρώ. Τώρα μπορεί είτε να έρθει στο πρακτορείο για τη βεβαίωση κέρδους ή να πάει απευθείας στα κεντρικά του ΟΠΑΠ να πληρωθεί. Πολύ πιθανόν να μην εμφανιστεί εδώ», δήλωσε ο κ. Αγγελάκης.

Στο πρακτορείο συχνάζουν κάτοικοι της περιοχής, αλλά όχι μόνο. Υπάρχουν και αλλοδαποί, επισκέπτες που παίζουν, όπως και περαστικοί που περνούν από την παλιά εθνική και σταματούν να καταθέσουν ένα δελτίο. Έτσι, ο τυχερός μπορεί να είναι οποιοσδήποτε.

«Είναι πολύ σημαντικό για μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχόμαστε ο τυχερός πραγματικά να τα έχει ανάγκη και να τα χαρεί με την οικογένειά του. Το ποσό είναι τεράστιο», δήλωσε ακόμα ο κ. Αγγελάκης.

Το καθαρό ποσό που θα εισπράξει ο τυχερός θα είναι κοντά στα 2.1 εκατομμύρια, καθώς στα κέρδη επιβάλλεται φορολογία 20%.

Διαβάστε επίσης:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη (19/12) σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία

Χανιά: Κατέρρευσε μπαλκόνι - Από τύχη δεν θρυνήσαμε θύματα

Ασπρόπυργος: Αυτός είναι ο νεκρός αστυνομικός που σκοτώθηκε σε καταδίωξη