ΕΛΛΑΔΑ

Ευχηθήκαν με ολόγραμμα «Χρόνια Πολλά» στους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Ευχηθήκαν με ολόγραμμα «Χρόνια Πολλά» στους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας
larissanet

Λάρισα: Οργάνωσαν εθελοντικά μία μοναδική γιορτή για τους ασθενείς.

Με μια εξαιρετική πρωτοβουλία αποφάσισαν να ευχηθούν «Χρόνια Πολλά» στους ασθενείς η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Συγκεκριμένα, ο Διοικητής Γρηγόρης Βλαχάκης, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι γιατροί, είπαν χρόνια πολλά με ένα ολόγραμμα.

Ο κ. Γρηγόρης Βλαχάκης ζήτησε τη συνδρομή του σκηνοθέτη Πασχάλη Μαντη και της διάσημης ιπταμενης πιανίστριας Έλενας Ξυδιά για να οργανώσουν εθελοντικά μία μοναδική γιορτή για τους ασθενείς.

Το ολόγραμμα της Έλενας Ξυδιάς εμφανίστηκε να αιωρείται πάνω από το κτίριο του νοσοκομείου την παραμονή των Χριστουγέννων, προσφέροντας ένα μαγικό θέαμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Την ίδια στιγμή, η πραγματική Έλενα Ξυδιά βρισκόταν για παράσταση στη Θεσσαλονίκη και το ολόγραμμα της στη Λάρισα! Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με στόχο να στείλει ένα διαφορετικό εορταστικό μήνυμα ελπίδας και να ανακουφίσει τους ασθενείς, έστω και για λίγα λεπτά, από τον πόνο τους.

Η γιορτή σχεδιάστηκε περίπου δύο μήνες πριν, με τη συμμετοχή πολλών εθελοντών όπως η Έλενα Ξυδιά, ο Στέλιος Ζαφειρόπουλος, η Παρασκευή, η Βασιλική Τριανταφυλλιά, και η Μαριάννα Κατσούρα, ο οίκος VATRIMA, ο Γιώργος Μανίκας, ο Χρήστος Γενίτσεφτσης, ο Βασίλης Μπαντάβης, ο Ηλίας Μαντής, η Φανή Τσιαμαλού, η Τζένη Καρέλα, η Σταυρούλα Αλεξανδρή, ο Τάσος Γκούμας, η Εύη Οικονόμου, η Χρυσά Βουλγαράκη, και η Κατερίνα Σακελάριου υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Πασχάλη Μαντη.