ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: 16χρονος σε αμόκ ξυλοκόπησε τη μητέρα του και προσπάθησε να πνίξει την αδελφή του

Ηράκλειο: 16χρονος σε αμόκ ξυλοκόπησε τη μητέρα του και προσπάθησε να πνίξει την αδελφή του

Ηράκλειο: Η 35χρονη είπε ότι και στο παρελθόν ο γιος της είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά

Τρία περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας απασχόλησαν με την έναρξη του νέου έτους τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου. Το τελευταίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες στο Ηράκλειο Κρήτης με δράστη τον ανήλικο μαθητή μιας οικογένειας που ξυλοκόπησε τη μητέρα του και προσπάθησε να σκοτώσει την αδελφή του.

Σύμφωνα με το cretapost και το cretalive μία 35χρονη μητέρα, μάλιστα, λιποθύμησε από τα πολλά χτυπήματα που δέχτηκε στο πρόσωπο και στο σώμα και όταν συνήλθε είδε τον ανήλικο γιο της να προσπαθεί να πνίξει την ετεροθαλή αδελφή του. Η γυναίκα από τη Ρουμανία προσέφυγε στην αστυνομία, ζητώντας την προστασία εκείνης και της κόρης της και καταγγέλλοντας τον γιο της για ενδοοικογενειακή βία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι όπου μένει η 35χρονη, ο 16χρονος γιος της η 15χρονη κόρη της. Ο πατριός του 16χρονου και πατέρας της ανήλικης αδερφής του, έλειπε από το σπίτι τη δεδομένη στιγμή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 35χρονη είπε ότι και στο παρελθόν ο γιος της είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και μάλιστα έκανε λόγο και για θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.