ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Στα δικαστήρια ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Βόλος: Στα δικαστήρια ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Η απολογία του 50χρονου στον ανακριτή καθυστέρησε καθώς αναμενόταν στον Βόλο ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας

Χωρίς να σκύβει το κεφάλι και σε ήρεμη κατάσταση οδηγήθηκε στα δικαστήρια Βόλου, ο 50χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του, όταν πληροφορήθηκε ότι βίαζε και εκβίαζε την 18χρονη κόρη του.

Η απολογία του, σύμφωνα με το gegonotanews ήταν προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι, ωστόσο ζητήθηκε να δοθεί μικρή διορία προκειμένου να φτάσει στον Βόλο ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας.

Αμέσως μετά τον κατηγορούμενο, θα καταθέσουν στον ανακριτή δύο μάρτυρες, στους οποίους η 18χρονη φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί όλα όσα συνέβαιναν.

Ο 50χρονος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 33χρονο, πυροβολώντας τον εξ επαφής, και αμέσως μετά παραδόθηκε στην αστυνομία. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε μάθει από τη 18χρονη σήμερα κόρη του ότι ο 33χρονος αδελφός της δεύτερης συζύγου του τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών και το το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε με τη δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού.

Η 18χρονη -σήμερα- κοπέλα είναι αριστούχος φοιτήτρια στη Φιλοσοφική σχολή σε μία πόλη της Ελλάδος. Εκεί της νοίκιαζε ο πατέρας της διαμέρισμα και της έδινε χρήματα να το πληρώνει. Σε μια στιγμή η σπιτονοικοκυρά της μικρής είπε πως υπάρχει καθυστέρηση στο ενοίκιο.

«Τότε κινητοποιήθηκε ο πατέρας. Ο πατέρας αυτός έχει 3 κορίτσια και είχε χάσει την σύζυγό του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο ίδιος δούλευε σε αγρούς στην Αργαλαστή και εκεί γνώριζε την σύζυγό του την τωρινή, της οποίας ο αδερφός είναι αυτός που κακοποίησε το κορίτσι», είπε ο κ. Κούγιας.

«Όταν η σπιτονοικοκυρά διαμαρτυρήθηκε για τα ενοίκια, η μικρή έπρεπε να δικαιολογηθεί στον πατέρα της. Σε ανύποπτο χρόνο η μικρή το είπε στην καθηγήτριά της, και αυτή η καθηγήτρια την έφερε σε επαφή με ψυχολόγο. Δεν είχε αποκαλύψει όμως το όνομα του δράστη.

Η μικρή αισθάνεται ότι εκείνη φταίει για ό,τι έγινε, ότι έπρεπε να το αποκρύψει και να υπομείνει τους εκβιασμούς», είπε ο ποινικολόγος.

«Ο 50χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες ισόβιας κάθειρξης αλλά πιστεύω πως δεν θα του επιβληθεί ποτέ μία τέτοια ποινή» εκτίμησε ο κ. Κούγιας.

«Όταν αποκαλύφθηκε αυτό με τα ενοίκια, η μικρή αποκάλυψε στον πατέρα της τι συνέβαινε. Ο πατέρας της δεν μπορούσε να δεχθεί ότι κάποιος αποπλάνησε και βίασε το κοριτσάκι του και κυκλοφορεί στην κοινωνία ελεύθερος. Ο πατέρας της πίεσε την κόρη του και εκείνη του αποκάλυψε ποιος την βίαζε. Το κορίτσι κουβαλάει στην πλάτη του αυτό το βάρος», ανέφερε.