ΕΛΛΑΔΑ

Ραφαέλα Πιτσικάλη: «Καλό παράδεισο φωτεινό πλάσμα» - Οι επώνυμοι αποχαιρετούν την 21χρονη μαχήτρια

Ραφαέλα Πιτσικάλη: «Καλό παράδεισο φωτεινό πλάσμα» - Οι επώνυμοι αποχαιρετούν την 21χρονη μαχήτρια

«Είσαι το φως γιατί μόνο εκεί ανήκεις» - Θρήνος για την 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη που έφυγε από τη ζωή 

Στη θλίψη έχει βυθίσει το πανελλήνιο ο θάνατος της Ραφαέλας Πιτσικάλη, της 21χρονης μαχήτριας της ζωή που πάλευσε με μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου, το σάρκωμα Ewing.

Λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της, η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή σε εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Αμερική, έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία.

Από το 2020 η νεαρή από την Κρήτη ενημέρωνε διαρκώς για την κατάσταση της υγείας της και τη γενναία μάχη της, μέσα από βίντεο στο Tik Tok, προκαλώντας κύμα συγκίνησης.

Έπειτα από τη θλιβερή είδηση, τα κοινωνικά δίκτυα κατακλύστηκαν από μηνύματα για τη Ραφαέλα και φωτογραφίες της, με αρκετά επώνυμα πρόσωπα να την αποχαιρετούν.

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Είσαι το φως γιατί μόνο εκεί ανήκεις»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου στήριζε την 21 χρονη Ραφαέλα και είχε ζητήσει από τον κόσμο να βοηθήσει και εκείνος και να κάνει προσευχές για να πάνε όλα καλά. Μάλιστα χθες Τρίτη 24 Ιανουαρίο, η επιχειρηματίας ανέβασε στόρι στο Instagram γνωρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για τη Ραφαέλα.

«Το αστέρι μου δίνει ίσως την κρισιμότερη μάχη απόψε. Μπορείτε όλοι μαζί να προσευχηθούμε για εκείνη σας παρακαλώ; Να νικήσει!».

Σήμερα η Ραφαέλα ταξίδεψε για τους ουρανούς και η Δήμητρα Κατσαφάδου την αποχαιρέτησε με ένα βίντεο που είχαν βγάλει μαζί στο παρελθόν και έγραψε:

«Όντως ΑΓΓΕΛΟΣ κόρη μου! Λατρεμένη μου το ξέρω ότι είσαι στον Παράδεισο ψυχή μου! Είσαι το ΦΩΣ γιατί μόνο εκεί ανήκεις»

Χάρης Λεμπιδάκης: Το κορίτσι από τα Χανιά με το γλυκό χαμόγελο και την ατσάλινη θέληση

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Μία μαχήτρια ζωής, ένα παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας»

Ελένη Τσολάκη: «Καλό παράδεισο φωτεινό πλάσμα»