ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη - Λάζαρος Παπαζήσης: Χτύπησα το κεφάλι μου, άρχισα να βλέπω διπλά, μου ήρθαν αίματα από άλλον

Τέμπη - Λάζαρος Παπαζήσης: Χτύπησα το κεφάλι μου, άρχισα να βλέπω διπλά, μου ήρθαν αίματα από άλλον
INTIME NEWS

Τέμπη: Επέζησε μέσα από τα συντρίμμια του 2ου βαγονιού. Η εφιαλτική περιγραφή εκείνων των πρώτων λεπτών της τραγωδίας.

Ένα χρόνο μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ο Λάζαρος Παπαζήσης που ήταν επιβάτης στην μοιραία αμαξοστοιχία μιλά για τα όσα είδε.

Όπως είπε ο κ. Παπαζήσης κατάφερε να βγει μέσα από τα συντρίμμια του δεύτερου βαγονιού από την σύγκρουση της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

«Το τρένο ήρθε 11.07 και μπήκαμε μέσα. Πήγα να πάρω έναν καφέ αλλά είχε κόσμο κα γύρισα σπίτι. Βρήκα στον διάδρομο έναν ελεγκτή στον διάδρομο και του είπα να κόψω εισιτήριο γιατί δεν πρόλαβα νωρίτερα. Μου είπε να πάω ίσως να βρω θέση και θα έρθει. Πήγα, έκατσα, και τότε έγινε ένα μπαμ δυνατό και χτύπησα το κεφάλι. Άρχισα να βλέπω διπλά, μου ήρθαν αίματα από άλλον. Είπα να σπάσουμε τα παράθυρα», είπε στην τηλεόραση του Mega.

Και πρόσθεσε: «Πήραμε να ανοίξουμε την πόρτα αλλά δεν άνοιγε. Πήρε τον πυροσβεστήρα ένα παιδί και έσπασε το τζάμι και πηδήξαμε τότε. Εγώ έσπασα τα πλευρά μου και αρχίσαμε να φεύγουμε από σημείο προς τα χωράφια. Εκεί βρήκα δύο κορίτσια, την Ανυσία και την αρραβωνιαστικιά του Βάιου, που έτρεμαν και έχαναν πολύ αίμα. Τα σκέπασα με μπουφάν. Εγώ έκανα μία μετάδοση στο ίντερνετ τότε».