ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανoί: Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης βρήκε σπίτι για την οικογένειά του

Παλαιοχριστιανoί: Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης βρήκε σπίτι για την οικογένειά του

Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είπε πως ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά 

Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που ζούσε με την οικογένειά του σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία γνωστοποίησε σήμερα το πρωί (3/3) πως βρήκε σπίτι στον Πειραιά για να μείνει με την οικογένειά του, την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ επισήμανε πως ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο.

Παράλληλα, ο παλαιοχριστιανός της ορεινής Κορινθίας μίλησε για τις επιπλοκές που αντιμετωπίζει η κόρη του στην εγκυμοσύνη της, η οποία διανύει τον 5ο μήνα κύησης κινδύνεψε να αποβάλλει.

Όπως είπε, η κόρη του επί μία βδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» στο πλευρό του ανήλικου γιου του. Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της, η υγεία της επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και με τον κίνδυνο να αποβάλλει.

Επίσης, ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως αυτή την στιγμή ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον ζητά να πάρει το παιδί του από το Παίδων, και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του όπως πρέπει.