ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: «Δεν γνώριζε τον δράστη, πέρναγε και τον μαχαίρωσε» - Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου

Κέρκυρα: «Δεν γνώριζε τον δράστη, πέρναγε και τον μαχαίρωσε» -  Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου

«Απλά ήταν η λάθος στιγμή», είπε ο πατέρας του 17χρονου που μαχαιρώθηκε στην Κέρκυρα

Συγκλονίζουν οι εικόνες βιας των εφήβων στην κεντρική πλατεία της Κέρκυρας όπου χτυπούν βάναυσα ο ένας τον άλλον και με δεκάδες άλλους να φωνάζουν και να σπρώχνουν.

Πιο συγκεκριμένα, από το περιστατικό, ένας μαθητής έπεσε κάτω την ώρα που άλλοι ανήλικοι συνέχιζαν να τον ξυλοκοπούν. Ταυτόχρονα, σε άλλο σημείο της πλατείας, άλλοι ανήλικοι σπρώχνουν ένα αγόρι, εκείνο χάνει την ισορροπία του, χτυπά στο πεζούλι και πέφτει ανάποδα, ενώ κορίτσια ανταλλάσσουν μπουνιές στην ίδια στιγμή που ανήλικοι περαστικοί προσπαθούν να χωρίσουν τα παιδιά.

Μάλιστα, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ένας 17χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε έναν 14χρονο και έναν 17χρονο που πήγε να βοηθήσει τον μικρότερο μαθητή. Μαχαιριά δέχθηκε και ένας 50χρονος περαστικός που προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη, ο οποίος ήταν σε αμόκ.

«Έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Στο πλευρό του ήταν η οικογένειά του. Ο γιος μου δεν γνώριζε καν τον δράστη, απλά ήταν η λάθος στιγμή να το πω; Πέρναγε από το σημείο, είδε παιδιά, έναν να κρατάει μαχαίρι να απειλεί και επενέβη», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του τραυματία.