ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Πάτρα: Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί τόσο το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων αλλά και η ηλικία τους

Ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Πάτρα όπου τρία αδέλφια έπαιζαν στον δρόμο φαίνεται πως «έβαλαν στόχο» έναν 8χρονο.

Όπως αναφέρει το gnomip.gr, ένας 7χρονος χτύπησε τον 8χρονο μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει κάποιος εκ των δύο να τραβήξει βίντεο το περιστατικό το οποίο μάλιστα ανέβασε και στο TikTok.

Ο μικρός πήγε σπίτι του κλαίγοντας, περιέγραψε στην μητέρα του τι συνέβη και εκείνη είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της.

Η γυναίκα έσπευσε και βρήκε τον πατέρα του ανήλικου θύτη (μαθητής Β’ Δημοτικού), ο οποίος έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που είχε κάνει ο γιος του με τον ίδιο να ζητά συνεχώς συγγνώμη, με τη μητέρα του 8χρονου θύματος να μην την δέχεται.

Ο θείος του 8χρονου μιλώντας στο τοπικό μέσο ενημέρωσης ανέφερε: «Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι. Πρόκειται για οικογένεια που την ξέρουμε και δεν είναι Ρομά γιατί πολλοί μπορούν να πουν διάφορα».

Ο πατέρας του 7χρονου επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι. Η μητέρα του θύματος σκέφτεται να υποβάλει μήνυση. Ο σύζυγός της έχει πεθάνει. Το παιδί της εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Μάλιστα όπως είπε, θα πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να παρέμβει και να κάνει συστάσεις. Φοβάται πως έπειτα από όλα αυτά πιθανόν να υπάρξει και δεύτερο επεισόδιο στη γειτονιά.