ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Έφυγαν και κλείδωσαν τουρίστες στο σπήλαιο του Περάματος!

Απίστευτο: Έφυγαν και κλείδωσαν τουρίστες στο σπήλαιο του Περάματος!

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Σπήλαιο του Περάματος Ιωαννίνων.

Ξεναγοί αποφάσισαν με την λήξη του ωραρίου τους, να αφήσουν τους τουρίστες μέσα στο σπήλαιο και να πάνε στα σπίτια τους.

Οι τουρίστες εξερευνούσαν το σπήλαιο και θεωρούσαν δεδομένο ότι θα ειδοποιηθούν όταν έπρεπε να φύγουν.

Ωστόσο όταν ήρθε οι ώρα να σχολάσουν οι φύλακες τους είχαν ανακάλυψαν ότι οι φύλακες είχαν φύγει και τους κλείδωσαν μέσα!

Οι συγγενείς των τουριστών όταν είδαν πως οι δικοί τους αργούν να επιστρέψουν, άρχισαν να ανησυχήσουν και ειδοποίησαν τις τοπικές αρχές. Τότε διαπιστώθηκε πως οι άτυχοι τουρίστες είχαν μείνει κλειδωμένοι στο σπήλαιο. Για την ιστορία, τους απεγκλώβισαν και τους επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους

Ο δήμος της πόλης πάντως, με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι, παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων και κάνει λόγο για δημοσιεύματα που αποσκοπούν μόνο στη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χθες, στις έξι περίπου το απόγευμα, δύο άτομα, παραβιάζοντας την είσοδο του Σπηλαίου, το οποίο είχε κλείσει από τις πέντε, εισήλθαν στο εσωτερικό του. Μετά την παραβίαση η εξωτερική πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν για δέκα λεπτά περίπου. Ξεναγός που ενημερώθηκε για το συμβάν, επέστρεψε, ξεκλείδωσε και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά εξήλθαν οι δύο τουρίστες που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δουν το Σπήλαιο».