ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Αλλοδαπός αυνανίζονταν σε τηλεφωνικό θάλαμο

Πρέβεζα: Αλλοδαπός αυνανίζονταν σε τηλεφωνικό θάλαμο

Μάρτυρας ενός απίστευτου περιστατικού που εκτυλίχθηκε πριν μέρες στην Πρέβεζα έγινε ένας συμπολίτης μας.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες, λίγες μέρες πριν, σε μια από τις γειτονιές της πόλης της Πρέβεζας η οποία είναι και αρκετά πυκνοκατοικημένη.

Σύμφωνα με τα όσα με αηδία εξιστόρησε στο pamepreveza.gr ο μάρτυρας του περιστατικού, ήταν περασμένα μεσάνυχτα όταν λόγω της ζέστης δεν μπορούσε να κοιμηθεί και βγήκε στο μπαλκόνι του προκειμένου να καπνίσει ένα τσιγάρο και να δροσιστεί.

Απέναντι από την πολυκατοικία στην οποία μένει βρίσκεται ένας τηλεφωνικός θάλαμος ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το σημείο δεν είναι ούτε απόμερο αλλά και ο δρόμος φωτίζεται αρκετά.

Παρατήρησε λοιπόν ότι στην απέναντι πλευρά του δρόμου στον θάλαμο βρίσκονταν ένας άντρας, που από την ενδυμασία του κατάλαβε ότι πρόκειται για αλλοδαπό ασιατικής καταγωγής.

Ο εν λόγω ακράτητος, όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια αλλοδαπός, είχε μπει στην κυριολεξία μέσα στο θάλαμο με πλάτη προς το δρόμο και οι κινήσεις του δεν του φάνηκαν και τόσο φυσιολογικές ενώ έδειχνε ταυτόχρονα να συνομιλεί και στο τηλέφωνο.

Κάποια στιγμή διέκρινε τον αλλοδαπό να αυνανίζεται συνεχίζοντας όμως να συνομιλά. Φωνάζοντάς του "τι κάνεις εκεί;", ο αλλοδαπός αλαφιασμένος και τρομαγμένος, μη ξέροντας από που του ήρθε, παράτησε το ακουστικό και άρχισε να τρέχει.

Δεν γνωρίζουμε εάν επέστρεψε να πάρει την κάρτα του αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι από αυτόν τον τηλεφωνικό θάλαμο μάλλον δεν θα ξανατηλεφωνήσει...