ΕΛΛΑΔΑ

Απεργοί μετρό σε Ντινόπουλο: Φέρε τα τανκς, παλιοφασίστα (βίντεο)

Απεργοί μετρό σε Ντινόπουλο: Φέρε τα τανκς, παλιοφασίστα (βίντεο)

Δεν έχει τέλος η κόντρα κυβέρνησης με τους εργαζομένους στο μετρό.

Σήμερα είχαμε άγρια κόντρα και μάλιστα στον τηλεοπτικό αέρα όταν ο Αντώνης Σταματόπουλος, πρόεδρος των απεργών αποκάλεσε "παλιοφασίστα" τον βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλο.

Όλα έγιναν στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Η τηλεοπτική κόντρα ξεκίνησε, όταν ο κ. Ντινόπουλος υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι στο μετρό είχαν προετοιμάσει την απεργία εδώ και μέρες, ενώ την ίδια στιγμή, ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος δεν έκανε τίποτα.

Ωστόσο, το στούντιο στον ΑΝΤ1 πήρε "φωτιά", αφού δεν πρόλαβε να απαντήσει ο κ. Σταθόπουλος, γιατί ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο μετρό, ο οποίος μαζί με άλλους απεργούς βρισκόταν στο αμαξοστάσιο στα Σεπόλια, απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ, είπε:

"Έπρεπε να βάλει εσένα, Ντινόπουλε, να φέρεις τα ΜΑΤ και τα τανκς, φασίστα, άντε να χαθείς παλιοφασίστα!".

Οι συγκεντρωμένοι απεργοί ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Μάλιστα, η πρώην αντιπρόεδρος των εργαζομένων και νυν μέλος του σωματείου, κα Πατεράκη εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Ντινόπουλου για τις παλιότερες κατηγορίες του βουλευτή κατά της Μετρό Α.Ε., αποκαλώντας τον οργανισμό "ρουσφετολογικό χώρο".

Η ίδια στην ερώτησή της για το εάν έχει ο βουλευτής συγγενικό πρόσωπο που να δουλεύει στον οργανισμό, ο ίδιος απάντησε:

"Αν εννοείς τη γυναίκα μου, να ξέρεις ότι είναι σε διαθεσιμότητα από το τραμ και δεν πήγα πουθενά να ζητήσω την εξαίρεσή της, οπότε κάνε τώρα... μόκο".

Δείτε το βίντεο: