ΕΛΛΑΔΑ

Με C-130 στην Αθήνα ο τραυματίας από την έκρηξη στην Κρήτη

Με C-130 στην Αθήνα ο τραυματίας από την έκρηξη στην Κρήτη

Στην Αθήνα μεταφέρεται με αεροσκάφος C-13O της Πολεμικής Αεροπορίας ο οδηγός του βυτιοφόρου που τραυματίστηκε το μεσημέρι στην Κρήτη.


Ο 47χρονος τραυματίστηκε από την έκρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εφοδιασμού ξενοδοχείου με υγραέριο από το βυτιοφόρο στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Ο οδηγός μετά την έκρηξη μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» της Αθήνας.

Στο μεταξύ η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου σε ανακοίνωσή της σχετικά με το ατύχημα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι κατά την πλήρωση των δεξαμενών ξενοδοχείου στην περιοχή Αμμουδάρα του Ηρακλείου, προκλήθηκε μικρή έκρηξη οφειλόμενη σε φθαρμένο σωλήνα του βυτιοφόρου της εταιρείας πώλησης υγραερίου.

Ακόμη στην ίδια ανακοίνωση η Ένωση Ξενοδόχων σημειώνει ότι «από τους γενόμενους ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες (Πυροσβεστική, ΕΟΤ, Αστυνομία) προέκυψε ότι το ξενοδοχείο τηρούσε όλες τις προβλεπόμενες από τον νόμο άδειες».

Διαβάστε επίσης:

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Έκρηξη σε ξενοδοχείο της Κρήτης - Ένας τραυματίας