ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για τον μικρό ‘Αρη

Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για τον μικρό ‘Αρη

Για καλό σκοπό θα είναι η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου στους "Κουρήτες", καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον μικρό Άρη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε πολυδάπανη επέμβαση στο εξωτερικό.

Το παιδί πρέπει να υποβληθεί σε λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση στις φωνητικές του χορδές, στη Γαλλία, η οποία αν δε γίνει, θα του δημιουργήσει πρόβλημα στα κάτω άκρα και η οικογένειά του δε μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδα.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πραγματικά συγκινητική, καθώς οι 2.000 προσκλήσεις που διέθεσε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλέιου έχουν εξαντληθεί, ενώ όσοι δεν τις πρόλαβαν και θέλουν να βοηθήσουν, θα διατεθούν άλλες 500 αύριο στην είσοδο του κέντρου

Το μενού που θα σερβιριστεί αύριο στο κοσμικό κέντρο θα κοστίζει 10 ευρώ, και θα αποτελεί ουσιαστικά την ευκαιρία για το μικρό παιδί να έχει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες νοσηλείας του μικρού Αρη

Μεγάλος χορηγός είναι το κέντρο Κουρήτες, ενώ την εκδήλωση στηρίζουν το Σωματείο Μαγείρων-Ζαχαροπλαστών, και το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00