ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η γυναίκα που πήρε 112.000€ για να λύσει... μάγια

Αυτή είναι η γυναίκα που πήρε 112.000€ για να λύσει... μάγια

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες μητέρας και γιου, ηλικίας 59 και 38 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 9-10-2013 στη Βαρυμπόμπη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.


Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απάτης κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, περιουσιακού οφέλους και αντίστοιχης ζημίας που υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 30.000 ευρώ, απλής συνέργειας στην παραπάνω πράξη, εκβίασης από κοινού κατ’ εξακολούθηση, παράνομης οπλοκατοχής και παράβασης του Νόμου «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :
Α) ΚΩΤΣΟΥ Σοφία του Βασιλείου και της Αιμιλίας, που γεννήθηκε το 1954 στη Αθήνα.
Β) ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Γεωργίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Η 59χρονη με τη χρήση τεχνασμάτων (μαγείας και μαντείας) διαβεβαίωνε μία 34χρονη, ότι θα την απάλλασσε από «μάγια» τρίτων σε βάρος της, αποσπώντας της την τελευταία δεκαετία συνολικά 112.000 ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες εκβίαζαν από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα την 34χρονη ότι θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, που είχαν καταγράψει εν αγνοία της. Με αυτό τον τρόπο της απέσπασαν επιπλέον 19.500 ευρώ.

Μετά από καταγγελία της 34χρονης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, κατά την οποία οι δράστες συνελήφθησαν την στιγμή που παραλάμβαναν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο μάρκας TAURUS, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, εννέα φυσίγγια και ηλεκτρονικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.