ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη (pic)

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη (pic)

ΣΟΚ: Ήθελαν χρήματα για να πάνε να παρακολουθήσουν αγώνα στην πίστα καρτ στην Καλαμάτα.

Οι νεαροί ομολόγησαν το φόνο που διέπραξαν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας τον φορτώνει στον άλλον.

Συγκεκριμένα ο Ελληνας υποστηρίζει ότι ο Γεωργιανός χτύπησε με τη σιδηρογροθιά τον ιερέα και στη συνέχεια τον στραγγάλισε με το πουκάμισο, ενώ ο αλλοδαπός ισχυρίζεται ότι τον φόνο τον έκανε ο ανήλικος.

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο αλλοδαπός είναι ο φονιάς αλλά για την ώρα δεν μπορούν να αποκλείσουν και τη δική του εκδοχή.
Στο φως όμως έρχονται και οι ομολογίες των δραστών που περιέγραψαν με ανατριχιαστικό τρόπο, τα όσα έγιναν στο σπίτι του Αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή.

28a3607da65b389dca2afd22defa75e7 L 329 355

«Μας άνοιξε το σπίτι και μπήκαμε όλοι μαζί στην κουζίνα. Του είπαμε να μας δώσει τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει, αλλά ο ιερέας μας έδωσε μόνο 10 ευρώ. Όταν βγήκε γυμνός από το δωμάτιο και μας είπε να φύγουμε γιατί δεν πρόκειται να μας δώσει άλλα χρήματα ο Ν.Π (ανήλικος Έλληνας) άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι μέχρι που τον σκότωσε. Μετά τον μετέφερε στην κουζίνα, όπου τον έπνιξε με ένα πουκάμισο», ανέφερε ο 24χρονος Γεωργιανός.

Οι κατηγορούμενοι όπως δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαιναν στο σπίτι του θύματος.

Οπως επικαλέστηκαν οι ίδιοι στην προανάκριση, ήθελαν χρήματα για να πάνε την Κυριακή να παρακολουθήσουν αγώνα στην πίστα καρτ στην Καλαμάτα. Γι' αυτό, εκτιμούν αστυνομικές πηγές, αναστάτωσαν το σπίτι πριν φύγουν ψάχνοντας τα πάντα στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη – Τον στραγγάλισαν

Πηγή φωτογραφίας: εφημερίδα Espresso