ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Ερωτηματικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό 10χρονου

Αγρίνιο: Ερωτηματικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό 10χρονου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ενός 10χρονου αγοριού σημειώθηκε χθες, απογευματινές ώρες, επί των οδών Αγγελοκάστρου και Θράκης στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, λεωφορείο ποδοσφαιρικής ακαδημίας που επέστρεφε τα παιδιά στα σπίτια τους, στάθμευσε με αναμμένα αλάρμ επί της οδού Θράκης, απέναντι από το σπίτι της οικογένειας 10χρονου αγοριού, ανοίγοντας την πόρτα για να κατέβει το παιδί. Εκείνη τη στιγμή, Ι.Χ. αυτοκίνητο, προσπάθησε να ενεργήσει προσπέραση στο σταθμευμένο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το 10χρονο αγόρι. Το παιδί δεν το συνόδευε κάποιος, ενώ ούτε κάποιος από τους γονείς του βρίσκονταν στο σημείο για να το παραλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι γονείς του παιδιού βγήκαν έντρομοι από το σπίτι και μετέφεραν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μαζί με τον οδηγό του Ι.Χ. αυτοκινήτου, το 10χρονο αγόρι στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Εν τω μεταξύ ερωτηματικά γεννώνται για τις ευθύνες που τυχόν φέρει ο οδηγός του λεωφορείου, που έχει και την ευθύνη για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών και για το γεγονός ότι το παιδί δεν κατέβηκε με κάποιον συνοδό από το βανάκι, ούτε ο οδηγός περίμενε το παιδί να παραληφθεί από κάποιον οικείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του μικρού λεωφορείου είναι συνταξιούχος αστυνομικός.

Το λεωφορείο πάντως της ακαδημίας δεν βρίσκονταν στο σημείο όταν έφτασε η τροχαία, με τον οδηγό να υποστηρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, πως πήγε στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την υγεία του παιδιού.

Το 10χρονο αγόρι διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο αφού φέρει σοβαρά κατάγματα.

Πηγή: agriniopress.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην Κύμη για τον θάνατο 18χρονης