ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνής διάκριση για την Κρήτη: Αυτή είναι η απίστευτη καμπάνια (vid)

Διεθνής διάκριση για την Κρήτη: Αυτή είναι η απίστευτη καμπάνια (vid)

Η διαφημιστική τουριστική καμπάνια «Απίστευτη Κρήτη: Εκπληκτικά δική σας»! (Incredible Crete: Surprisinglyyours!), του διάσημου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, που έγινε ευρύτερα γνωστός από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «το Νησί», απέσπασε το πρώτο βραβείο στα «Tourism Awards 2014».

Η καμπάνια άρχισε να διαφημίζεται σε 180 χώρες μέσω του διεθνούς συνδρομητικού τουριστικού καναλιού "Travel Channel" από το 2012.

Σύμφωνα με το irakliolive.gr, η Περιφέρεια Κρήτης έχει δημιουργήσει 8 διαφημιστικά spots μέχρι σήμερα που έχουν την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη, τα οποία και προβλήθηκαν μέσω του κορυφαίου διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου και συνεχίζουν να προβάλλονται είτε μέσα από μεγάλες αεροπορικές εταιρίες αλλά και εταιρίες κολοσσούς στον τουρισμό, αλλά και μέσω της βραβευμένης τουριστικής ηλεκτρονικής πύλης της Περιφέρειας www.incrediblecrete.gr .

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος τουριστικές και διαφημιστικές επιχειρήσεις, φορείς τουρισμού αλλά και άλλοι δημόσιοι φορείς που έχουν δημιουργήσει ισχυρή εταιρική ταυτότητα μέσω του branding, ή για την επιτυχή σύνδεση μεταξύ της παραδοσιακής και της ψηφιακής καμπάνιας marketing ή ακόμη έχουν αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες υποστήριξης τοπικών κοινοτήτων.

Διαβάστε επίσης:

Το λέει η καρδούλα του: Στο ψηλότερο σκαλί ο «Έλληνας Παππούς»

Οι New York Times υμνούν την Ύδρα