ΕΛΛΑΔΑ

Ρέμος: Θα συνεχίσω να τραγουδάω και ας με συλλάβουν (vid)

Ρέμος: Θα συνεχίσω να τραγουδάω και ας με συλλάβουν (vid)

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε η παράσταση του Αντώνη Ρέμου κατά την τελετή εγκαινίων του πεντάστερου ξενοδοχείου Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε πει τα πρώτα του τραγούδια και ο κόσμος είχε αρχίσει να «ζεσταίνεται» ο αντιπρόεδρος του ξενοδοχείου Απόλλων Τομπουλίδης ενημέρωσε τον Αντώνη Ρέμο ότι έπρεπε να κλείσει το πρόγραμμά του μετά από σχετικό αίτημα της αστυνομίας.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του καλλιτέχνη, ο οποίος δήλωσε ότι θα συνεχίσει να τραγουδάει και ...ας τον συλλάβουν. «Αυτή είναι η Ελλάδα μας... Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά στη Χαλκιδική... Να έρχεται η αστυνομία στις 12 και να μας λένε να κλείσει η μουσική... Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι ότι δίκαιο έχει ο Σφακιανάκης. Αυτά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν», είπε ο Αντώνης Ρέμος και πρόσθεσε: «Εγώ θα συνεχίσω να τραγουδάω και ας έρθουν να πάρουν εμένα αυτόφωρο. Το πάρτι στην Ελλάδα συνεχίζεται».

Πράγματι, ο καλλιτέχνης συνέχισε να τραγουδάει απτόητος παρά το γεγονός ότι ένας αστυνομικός κατευθύνθηκε στους ηχολήπτες ζητώντας τους να κλείσουν τη μουσική. Μάλιστα, και ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, που ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων, παρενέβη και κατέβαλε προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να βρεθεί λύση.

«Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του. Συλλάβετε εμένα. Η συνέχεια στη φυλακή», σχολίασε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος τραγουδώντας το «Μέχρι το τέλος του κόσμου» τελικά αποχώρησε.

«Όπως βλέπετε το καλοκαίρι στη Χαλκιδική θα είναι καυτό, γιατί η αστυνομία είναι πολύ επιβλητική», τόνισε αποχαιρετώντας τον κόσμο.

Voria.gr

Διαβάστε επίσης: Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια Ξάνθης από τους «Πυρήνες»