Στην Ελλάδα θα γίνει το πρώτο σεμινάριο για... κηδείες!

Newsroom Newsroom

Στην Ελλάδα θα γίνει το πρώτο σεμινάριο για... κηδείες!

Το «1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Λειτουργών Κηδειών και Ταριχευττών» είναι γεγονός και θα γίνει στις 23 και 24 Μαΐου στο Βόλο με πρωτοβουλία του προέδρου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών & Ταριχευτών Ελλάδος, κυρίου Μιχάλη Παναγιώτου!

Θα συμμετέχουν αναγνωρισμένοι εκπαιδευτές καθηγητές από πανεπιστήμια της Αγγλίας, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους στους παρευρισκόμενους.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εξελίξει το επάγγελμα όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά και να αναβαθμιστεί συνολικά ο κλάδος.

Στους συμμετέχοντες δε θα απονεμηθεί πιστοποιητικό για κάθε επαγγελματική χρήση.

Σε δηλώσεις του, ο Τρικαλινός επιχειρηματίας που επιμελήθηκε την οργάνωση του σεμιναρίου τόνισε την επιθυμία του να αναβαθμιστεί ο κλάδος του, καθώς επίσης ανακοίνωσε πως μετά τη διήμερη εκδήλωση θα ακολουθήσουν και άλλες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ημερομηνίες και τοποθεσίες.

Ο Μιχάλης Παναγιώτου ανέφερε: «Γίνεται μια συνολική προσπάθεια αναβάθμισης του κλάδου, προκειμένου να μπορούν όλοι οι συνάδελφοι να διαχειριστούν τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές όταν χάνεται ένας άνθρωπος και να παρέχουν στήριξη στους οικείους του. Το συγκεκριμένο Σεμινάριο που θα διοργανωθεί στο Βόλο είναι το πρώτο μιας σειράς που θα ακολουθήσουν».

Πηγή: tricalavoice.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved