ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός κρατούμενος μετά από συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού

Νεκρός κρατούμενος μετά από συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις φυλακές Δομοκού, μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τριών κρατούμενων, που άφησε πίσω της έναν νεκρό και έναν τραυματία, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το tvstar.gr πρόκειται για έγκλειστους ελληνικής καταγωγής, οι δύο εκ των οποίων ειναι 32 και 48 ετών.

Όπως αναφέρει το Lamiastar, νεκρός είναι ο 32χρονος, ενώ τραυματίας ο 48χρονος, ο οποίος φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λαμίας, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν τα κελιά ήταν κλειστά. Έλληνας ισοβίτης για ανθρωποκτονία επιτέθηκε και σκότωσε έναν άλλο κρατούμενο με αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο (γυαλί) ενώ τραυμάτισε έναν ακόμη, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Και οι τρεις κρατούμενοι ήταν στο ίδιο κελί. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που προκάλεσαν τη δολοφονία, τα οποία και ερευνώνται

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται.

Στη φυλακή επικρατεί αναστάτωση και υπάρχει σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, εξωτερικούς φρουρούς και αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Έτοιμη η φάκα για τον Σήφη τον κροκόδειλο

Στο «κόκκινο» και σήμερα ο υδράργυρος

«Τέλος» από σήμερα ο Δακτύλιος