ΕΛΛΑΔΑ

Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου

Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που επιστρέφουν στην πρωτεύουσα μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων, παρατηρείται μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Αθήνα και τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν.

Προβλήματα και στην Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας όπου νωρίτερα σημειώθηκε ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη Ι.Χ. αυτοκίνητο, περιπολικό και αυτοκίνητο της Νέας Οδού.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα τούνελ του Αγ. Κωνσταντίνου στο ρεύμα καθόδου προς Αθήνα.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να επιληφθούν τροχαίου ατυχήματος που είχε σημειωθεί. Μαζί με αυτούς ήταν και ο υπάλληλος της εταιρείας που είχε τοποθετήσει το φορηγάκι σε εμφανές σημείο, για να προειδοποιεί ότι η λωρίδα κυκλοφορίας ήταν κλειστή.

Ένα αυτοκίνητο, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έπεσε αρχικά στο αυτοκίνητο της εταιρείας, στη συνέχεια στο περιπολικό και παρέσυρε τραυματίζοντας και τα τρία άτομα.

Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη προσωρινά με την ουρά των αυτοκινήτων να ξεπερνάει τα 4 χλμ.

Δυνάμεις της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός τόσο στην Αθηνών – Λαμίας όσο και στην Αθηνών – Κορίνθου προκειμένου να διευκολύνουν την είσοδο των εκδρομέων στο κλεινόν άστυ.

Σχετικές ειδήσεις