ΕΛΛΑΔΑ

Τρομακτικό: Διευθυντής κλινικής χειρουργούσε για χρόνια χωρίς να διαθέτει... πτυχίο!

Τρομακτικό: Διευθυντής κλινικής χειρουργούσε για χρόνια χωρίς να διαθέτει... πτυχίο!

Τρόμο προκαλεί η είδηση ότι ένας 47χρονος διευθυντής κλινικής χειρουργούσε για οκτώ ολόκληρα χρόνια χωρίς να διαθέτει… πτυχίο ιατρικής και μάλιστα θεωρούταν και πετυχημένος!

Η απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από διερεύνηση καταγγελίας σε βάρος του 47χρονου «μαϊμού» χειρούργου , ο οποίος μάλιστα με τα χρόνια είχε φτάσει να γίνει και Διευθυντής Κλινικής.

«Είχε γίνει μια έρευνα και το πανεπιστήμιο της Ιταλίας μας έκανε βεβαίωση εγγράφως ότι ο γιατρός αυτός ουδέποτε είχε πάρει πτυχίο ιατρικής. Είχε εγγραφεί, αλλά δεν πήρε ποτέ πτυχίο. Απορίας άξιον είναι πώς κατάφερε να εγγραφεί στον Ιατρικό Σύλλογο, να πάρει ειδικότητα χειρουργού και πολλά χρόνια, σχεδόν δέκα, να κάνει τον γενικό χειρουργό», δήλωσε στο Star Channel o επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής.

Πριν από ενάμιση χρόνο μας είχε αφήσει άφωνους η υπόθεση του γιατρού «μαϊμού» της Σκύρου, που επί 13 χρόνια διατελούσε . ανενόχλητος διευθυντής, στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

«Ήταν και πετυχημένος χειρουργός, διότι δεν υπήρχαν παράπονα από ό,τι άκουσα. Είχε κάνει και ειδίκευση βάση του πλαστού πτυχίου, πήρε ειδικότητα πέντε χρόνια σε νοσοκομείο», πρόσθεσε ο κ.Ρακιντζής.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο συγκεκριμένος κύριος, ωστόσο, έχει γίνει και.... «φάντασμα», καθώς αμέσως μόλις άρχισε η διερεύνηση της αυθεντικότητας του πτυχίου του, δήλωσε παραίτηση από τη διευθυντική του θέση και απαλλαγή από τα... ιατρικά του καθήκοντα για προσωπικούς λόγους! Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε!

Σχετικές ειδήσεις