ΕΛΛΑΔΑ

Συστάσεις Παπαϊωάννου στον Καμίνη

Συστάσεις Παπαϊωάννου στον Καμίνη
Παρέμβαση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνιστά η προτροπή του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στο δήμαρχο Αθηναίων...

Παρέμβαση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνιστά, σύμφωνα με πολιτικούς παρατηρητές, η προτροπή του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη να «καθαρίσει» την πλατεία Συντάγματος από τα «τσαντίρια», όπως τα χαρακτήρισε, των «Αγανακτισμένων».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο κ. Παπαϊωάννου είπε χαρακτηριστικά: «άλλο η ειρηνική διαδήλωση και άλλο τα τσαντίρια στο Σύνταγμα. Πεθαίνει ο τουρισμός μιας πόλης και το εμπόριό της. Να μπουν μπροστά σε αυτή την υπόθεση και ο κ. Καμίνης και (πρώην δήμαρχος) ο κ. Κακλαμάνης.»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε, ότι «δεν είναι η Ελλάδα χώρα του τρίτου κόσμου και αυτοί που έχουν κατασκηνώσει στην πλατεία δεν εκείνοι που πάνε κάθε Κυριακή για να διαδηλώσουν.»

Ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε και στις επιθέσεις κατά των βουλευτών που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα, καλώντας τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να τις αποδοκιμάσει.

Διαβάστε επίσης: Μ. Παπαϊωάννου: «Άλλο διαδήλωση και άλλο τα τσαντίρια στο Σύνταγμα!»