ΕΛΛΑΔΑ

Αστέρι του ποδοσφαίρου σε απάτη μαμούθ ;

Αστέρι του ποδοσφαίρου σε απάτη μαμούθ ;
Σε κύκλωμα που εξαπατούσε κοσμηματοπώλες φέρεται να είναι μπλεγμένος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής...

Σε κύκλωμα που εξαπατούσε κοσμηματοπώλες και χρυσοχόους σε κοσμοπολίτικά νησιά της χώρας, φέρεται να είναι μπλεγμένος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, o 24χρονος άσος των γηπέδων που αποτέλεσε στο παρελθόν διακαή πόθο των τριών μεγάλων ομάδων, μαζί με τρεις συνεργάτες του χρησιμοποιούσαν πλαστές πιστωτικές κάρτες, αποσπώντας πανάκριβα ρολόγια και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο λιμάνι της Ρόδου, λίγο μετά την αποβίβασή του από το καράβι. Οι λιμενικές αρχές που το συνέλαβαν είχαν πληροφορίες ότι ο 24χρονος άσος έφτανε στο νησί για να δράσει μαζί με τους συνεργούς του.

Έπειτα από έλεγχο στο ΙΧ αυτοκίνητο αποκαλύφθηκε ένας μικρός θησαυρός αποτελούμενος από τρία πανάκριβα ρολόγια διάσημων οίκων, μια κασετίνα με μια αλυσίδα λαιμού και ένα δαχτυλίδι, , μια επάργυρη σκακιέρα, ένας χρυσός αναπτήρας Dupont , ένα iPod, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου γνωστού οίκου και 2.000 ευρώ.

Σε ειδική κρύπτη εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε ένας φορητός υπολογιστής, καθώς και ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα που διάβαζε τις μαγνητοταινίες πραγματικών πιστωτικών καρτών, καταγράφοντας τα πλήρη στοιχεία των ιδιοκτητών. Έτσι οι δράστες είχαν τη δυνατότητα να δημιουργούν 36 νέες κάρτες κλώνους.

Η εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου τους άσκησε διώξεις για πλαστογραφία, χρήση πλαστού εγγράφου, απάτες και κλοπές κατ’ εξακολούθηση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πάντως αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τις πλαστές κάρτες, ενώ αντίθετα ο 31χρονος φίλος, που φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας, πήρε πάνω του όλη την ευθύνη.

Στην υπόθεση εμπλέκονται επίσης ο αδελφός του 31χρονου, καθώς και μια 21χρονη στριπτιζέζ.