ΕΛΛΑΔΑ

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της μικρής Ραφαέλας: «Κατάλαβα ότι πεθαίνει, όταν έσβησε το καντηλάκι»

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της μικρής Ραφαέλας: «Κατάλαβα ότι πεθαίνει, όταν έσβησε το καντηλάκι»

Η κ. Γάτου, μιλώντας στο STAR, ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν σ’ εκείνη και το παιδί της και βοήθησαν με όποιο τρόπο μπορούσαν, ώστε η μικρή Ραφαέλα να νοσηλευτεί αξιοπρεπώς.

«Οι γιατροί μου ζήτησαν να μεταφέρουν τη μικρή, για να της κάνουν επέμβαση στα νεφρά. Κατάλαβα ότι απλώς θα το βασάνιζαν το παιδί, χωρίς αποτέλεσμα και τους είπα να το αφήσουν», ανέφερε.

Η κ. Αντιγόνη έχει πολύ ισχυρή πίστη και κατάλαβε ότι το παιδί της «φεύγει» από ένα μόνο σημάδι: «Ήρθαν οι τραυματιοφορείς, οι γιατροί και τα ασθενοφόρα να πάρουν το παιδί κι εμένα, για να πάμε στο νοσοκομείο. Εγώ έπρεπε να επιστρέψω σπίτι για να πάρω το γάλα της. Στο σπίτι πάντα έκαιγε το καντηλάκι μου. Μάζεψα τα πράγματά της και τότε με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής της εντατικής και μου είπε να πάω εκεί αμέσως. Εκείνη τη στιγμή, έσβησε το καντηλάκι».

Και καταλήγει: «Για πρώτη φορά στο σπίτι στη Γερμανία, έσβησε το καντηλάκι. Μου είπαν ότι έπαθε οξεία παγκρεατίτιδα κι ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο. Το ήξερα ήδη όταν έφευγα από το σπίτι».

Σχετικές ειδήσεις