ΕΛΛΑΔΑ

Χάος ΤΩΡΑ στους δρόμους της Αθήνας λόγω κακοκαιρίας - Πού και πότε θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα

Χάος ΤΩΡΑ στους δρόμους της Αθήνας λόγω κακοκαιρίας - Πού και πότε θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα

Κακοκαιρία - Ειδήσεις: Ένα τεράστιο πάρκινγκ θυμίζει η Αθήνατο πρωί της Δευτέρας (27/11) καθώς τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα στους περισσότερους δρόμους της.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώνεται αυτή την ώρα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα.

Στην άνοδο το μποτιλιάρισμα εκτίνεται σε απόσταση τουλάχιστον 10 χιλιομέτρων, από την παραλιακή έως τη Νέα Ιωνία ενώ στην κάθοδο τα προβλήματα ξεκινούν από το ύψος της Κηφισιάς και φτάνουν μέχρι το Αιγάλεω.

Στη Λεωφόρο Κηφισίας, το μποτιλιάρισμα παρατηρείται σε άνοδο και κάθοδο κατά διαστήματα από την Κηφισιά έως τους Αμπελόκηπους.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Καλλιρρόης, στην άνοδο της Συγγρού από Δαβάκη, στη Βασιλίσσης Αμαλίας, στο λιμάνι του Πειραιά καθώς και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά.

Δείτε φωτογραφίες από τους δρόμους της Αθήνας στη gallery του Newsbomb.gr στην αρχή του άρθρου

Κακοκαιρία «χτυπά» όλη τη χώρα

Ραγδαία επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός σήμερα (27/11) - Το σκηνικό του καιρού «ντύνουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας άρχισε να βρέχει στην Αττική, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στους δρόμους ενώ το χαμηλό βαρομετρικό έχει «σκεπάσει» σχεδόν όλη την χώρα.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις