ΕΛΛΑΔΑ

«Έσβησε» η 18χρονη που έκαψαν σατανιστές

«Έσβησε» η 18χρονη που έκαψαν σατανιστές

Υπέκυψε στα εγκαύματά της αφού την περιέλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά

Μετά από μία εβδομάδα μάχης για τη ζωή, η ομογενής Κρίστη Θεολόγου η οποία έπεσε θύμα σατανιστών στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής υπέκυψε τελικά στα εγκαύματά της.

Η 18χρονη κοπέλα υπέστη φρικτές δοκιμασίες εις το όνομα του σατανά από πέντε δράστες που δε δίστασαν να τη «θυσιάσουν» πυρπολώντας την.

Οι σατανιστές έδεσαν την άτυχη Ελληνίδα, την περιέλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά. Την Κρίστη βοήθησε μια φίλη της που την έπιασε, την έριξε κάτω και άρχισε να την κυλά στο έδαφος προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο Γιοχάνεσμπουργκ.

Η 18χρονη Κίρστη Θεολόγου βρισκόταν στο σπίτι της όταν έλαβε πρόσκληση για βόλτα από μια παρέα φίλων της, αποτελούμενη από τέσσερα αγόρια και μια κοπέλα.

Η 18χρονη ανυποψίαστη για το τι θα συνέβαινε ακολούθησε τα νεαρά άτομα σε ένα λόφο κοντά στο κολυμβητήριο της περιοχής.

Τα αγόρια της παρέας, γρήγορα έστησαν το σατανικό και φρικιαστικό σκηνικό, καίγοντας το χέρι της μιας κοπέλας ώστε να τρέξει αίμα. Στη συνέχεια υποχρέωσαν την Κίρστι να πιει το αίμα της φίλης της! Μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, υπέκυψε…

Ακολούθως την περιέλουσαν με βενζίνη και την πυρπόλησαν!

Η Σίλβια Θεολόγου, μητέρα της Κίρστι, σε κατάσταση σοκ μετέφερε την κόρη της στο νοσοκομείο, όπου έδωσε άνιση μάχη για τη ζωή για 7 ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατός της προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Δυο από τους δράστες, ηλικίας 19 και 21 ετών, παραδόθηκαν στις αρχές καθώς οι ταυτότητές τους ήταν ήδη γνωστές στην οικογένεια του θύματος. Η τοπική αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε άλλα δυο άτομα ενώ αναζητείται το πέμπτο μέλος της αδίστακτης παρέας. Η δικάσιμος έχει οριστεί για τη 1η Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Σατανιστές πυρπόλησαν 18χρονη Ελληνίδα στο Γιοχάνεσμπουργκ