ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή έκρηξη στην Καλαμάτα με τρεις νεκρούς: Πανικόβλητοι οι κάτοικοι στους δρόμους (Pics)

Ισχυρή έκρηξη στην Καλαμάτα με τρεις νεκρούς: Πανικόβλητοι οι κάτοικοι στους δρόμους (Pics)

Τραγωδία σημειώθηκε απόψε το βράδυ στην Καλαμάτα, σε μια ταβέρνα στην Παραλία, από έκρηξη φιάλης προπανίου, που είχε ως αποτέλεσμα, να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα.

Όπως περιγράφει στο CNN Greece ο δημοσιογράφος του kalamatatimes.gr, Μαλαπέτσας Γιάννης, η πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 9 το βράδυ στο κατάστημα, στο οποίο βρίσκονταν προσωπικό και θαμώνες.

«Είδα με τα μάτια μου μια γυναίκα με καμένα χέρια. Από την έκρηξη κινδύνεψαν και θαμώνες του καταστήματος», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Σύμφωνα με τον κ. Μαλαπέτσας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέσυρε τρία άτομα. Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο γυναίκες και έναν άνδρα και άλλες για τρεις γυναίκες νεκρές. Στο σημείο βρέθηκαν και οχήματα του ΕΚΑΒ για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να καεί όλο το κατάστημα αλλά ευτυχώς, λόγω της άμεσης παρέμβασης της Πυροσβεστικής οι φλόγες δεν επεκτάθηκαν σε διπλανά σπίτια και καταστήματα.

Ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο τρομοκρατήθηκε από το περιστατικό, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και βγήκαν στους δρόμους από τον φόβο, λέει ο κ. Μαλαπέτσας.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις