ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Εξαπάτησαν 84χρονη με τα αναδρομικά του μακαρίτη συζύγου της

Βόλος: Εξαπάτησαν 84χρονη με τα αναδρομικά του μακαρίτη συζύγου της
Διενεργείται έρευνα από την αστυνομία
pixabay

Θύμα μιας ασυνήθιστης απάτης έπεσε μια 84χρονη γυναίκα στον Βόλο. Η ηλικιωμένη πείστηκε ότι δικαιούνταν αναδρομικά από τη σύνταξη του… μακαρίτη συζύγου της και έδωσε τη… δική της σύνταξη σε απατεώνες που της ζήτησαν χρήματα δήθεν για παράβολα!

Η 84χρονη περίμενε στη στάση του λεωφορείου στα Αϊβαλιώτικα Βόλου, όταν την πλησίασε ένας άγνωστος -κοντά στα 50- και της είπε ότι τον έστειλε ο γιος της για να του δώσει χρήματα για τα παράβολα, ώστε να εισπράξει 7.500 ευρώ αναδρομικά από συντάξεις του συζύγου της που έχει πεθάνει. Η ηλικιωμένη πίστεψε τον άγνωστο άνδρα, που όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία», μιλούσε άπταιστα ελληνικά. Μαζί του πήγαν στο σπίτι της και εκεί ο άγνωστος φέρεται να της ζήτησε 800 ευρώ, για να του δώσει τελικά 700, αφού τόσα δήλωσε πως είχε στη διάθεσή της η ηλικιωμένη.Ο δράστης αφού απέσπασε τα 700 ευρώ από την 84χρονη μπήκε σε ένα αυτοκίνητο, όπου τον περίμενε ένας συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Όταν η ηλικιωμένη μίλησε με τον γιο της, διαπίστωσε ότι την είχαν εξαπατήσει και κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση για να ταυτοποιήσει τους δράστες.

Πηγή: e-thessalia.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζει και πάλι ο καιρός: Νέα κακοκαιρία με ισχυρά φαινόμενα θα «σαρώσει» τη χώρα

Survivor 2019: «Πετάξτε τους Έλληνες στη θάλασσα» - Μίσος και προκλήσεις από τους Τούρκους (pics)

Σχετικές ειδήσεις