ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Οικογένεια «έγδυνε» ξενοδοχεία και εξοχικά

Αχαΐα: Οικογένεια «έγδυνε» ξενοδοχεία και εξοχικά
Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν είχαν «χτυπήσει» και άλλα σπίτια ή τουριστικές μονάδες
Eurokinissi

Άρπαζαν από είδη μπάνιου μέχρι και δοχεία με ελαιόλαδο

Τίποτα δεν άφησαν όρθιο οι δράστες των λεηλασιών σε ξενοδοχεία και εξοχικά της Αχαΐας. Πρόκειται - σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές - για δυο αδέλφια Ρομά ηλικίας 23 και 32 χρόνων, οι οποίοι πήγαιναν με φορτηγά στους στόχους τους και ξήλωναν όλα τα κουφώματα, τα παράθυρα, τις πόρτες, τα πατζούρια και τα, αλουμίνια, ενώ άρπαζαν ακόμη από τα έπιπλα, τα είδη μπάνιου, τις τηλεοράσεις, τα πλυντήρια και τα ψυγεία, μέχρι τις ηλεκτρικές σκούπες, τα σκεύη της κουζίνας, γεωργικά και άλλα εργαλεία, μέχρι και δοχεία με ελαιόλαδο από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Η λεία τους ανέρχεται στα 50.000 ευρώ από τις 6 κλοπές ενώ οι αστυνομικοί της Ασφαλείας βρήκαν στα σπίτια των δυο αδελφών και του 54χρονου πατέρα τους μια ξύλινη τραπεζαρία, ένα πλυντήριο ρούχων, μια τηλεόραση, έναν ψυγειοκαταψύκτη, έπιπλα κρεβατοκάμαρας, σκεύη κουζίνας, φωτιστικά και άλλα αντικείμενα που κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος και του πατέρα τους για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν είχαν «χτυπήσει» και άλλα σπίτια ή τουριστικές μονάδες.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Λύγισαν και οι αστυνομικοί – Βγήκαν με κλάματα από το σπίτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. η «μαφία των λαϊκών αγορών»: Εκβιασμοί, απειλές και λεία 3 εκατ. ευρώ

Σχετικές ειδήσεις