ΕΛΛΑΔΑ

Στην Εντατική Έλληνας τραγουδιστής: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες - Το τροχαίο που σόκαρε τους πάντες

Στην Εντατική Έλληνας τραγουδιστής: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες - Το τροχαίο που σόκαρε τους πάντες

Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τους πνεύμονες.

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας στη Βουδαπέστη νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, ο αγαπημένος τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το Voice.

Ο Γιάννης Πανουκλιάς, ο οποίος έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς του Voice, νοσηλεύεται στο κρατικό νοσοκομείο της Βουδαπέστης, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ο τραγουδιστής είχε ταξιδέψει στην Βουδαπέστη με την σύζυγό του και φίλους, για ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής επ’ ευκαιρία της Πρωτομαγιάς.

Η παρέα των Ελλήνων περπατούσε στο πεζοδρόμιο, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στον δρόμο, ένα από αυτά εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε τον άνδρα που έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στους πνεύμονες και στο κεφάλι. Μάλιστα, τέσσερα ακόμα άτομα τραυματίστηκαν.

Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου έκανε δηλώσεις η σύζυγος του τραγουδιστή.

Συγκλονισμένη, μίλησε για την απίστευτη περιπέτεια του αγαπημένου της. «Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει σοβαρό τραυματισμό στους πνεύμονες, πολλά σπασμένα πλευρά που έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, και σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι. Ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, είμαστε σε αναμονή. Μέχρι τώρα είχαμε κάποια επιδείνωση, αλλά χθες είχαμε κάποια σταθεροποίηση…», είπε χαρακτηριστικά.

Σε κατάσταση σοκ και η μητέρα του τραγουδιστή, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε το παιδί της. «Αυτό το αυτοκίνητο που χτυπήθηκε περισσότερο έφυγε από την πορεία του και πήγε πάνω στα παιδιά που περπατούσαν αμέριμνα στο πεζοδρόμιο. Το δικό μου παιδί παραμένει στο νοσοκομείο, τα άλλα έχουν φύγει. Έχει ανακάμψει όμως, δόξα τω Θεώ…».

Δείτε εικόνες από το τροχαίο - σοκ του τραγουδιστή:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός τώρα: Με ήλιο η Παρασκευή - Δείτε πού και πότε θα βρέξει (pics)

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος στο Newsbomb.gr για τις 120 δόσεις της Εφορίας

Σχετικές ειδήσεις