ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Η σερβιτόρα του έδινε κάθε μέρα 300 ευρώ για να της λύσει τα μάγια

Βόλος: Η σερβιτόρα του έδινε κάθε μέρα 300 ευρώ για να της λύσει τα μάγια
PIXABAY

Σάλος στα δικαστήρια της Λάρισας από την υπόθεση της σερβιτόρας που έπεσε θύμα απάτης από 56χρονο Βολιώτη - Η νεαρή σερβιτόρα πήγαινε κανονικά στη δουλεία αλλά έδειχνε ότι κάτι την απασχολεί - Παρά τις ερωτήσεις των συναδέρφων της κρατούσε το στόμα της κλειστό - Κάποια στιγμή όμως μίλησε και αποδείχθηκαν συγκλονιστικά τα όσα αποκάλυψε

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών επέβαλε χθες (13-06-2019) το Τριμελές Εφετείο Λάρισας στον 56χρονο Βολιώτη που τον Ιούνιο του 2017, έπεισε μία 26χρονη σερβιτόρα να του καταβάλει χρηματικό ποσό 2.500 ευρώ με το πρόσχημα ότι θα της έλυνε τα μάγια.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την απάτη αλλά, αθώο για την δεύτερη κατηγορία που αντιμετώπιζε, την αντίσταση. Μείωσε έτσι σε δεύτερο βαθμό την ποινή του από 21 μήνες που ήταν πρωτόδικα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Εξάλλου, ο καταδικασθείς ισχυρίστηκε ότι οι αστυνομικοί που τον πλησίασαν δεν φορούσαν στολές ούτε του επέδειξαν αστυνομικές ταυτότητες.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση συγκλόνισε τον Βόλο στις 16 Ιουνίου 2017. Τότε οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου είχαν συλλάβει τον 56χρονο, όταν παρέλαβε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα το ποσό των 150 ευρώ σε προκαθορισμένο ραντεβού της κοπέλας με τον απατεώνα στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου» η 26χρονη είχε λύσει τη σιωπή της, λίγες μέρες νωρίτερα, όταν πια οι τσέπες της είχαν αδειάσει.

Δίνοντας ανά τακτά διαστήματα ποσά των 200 – 300 ευρώ για να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημά της, έφτασε να έχει πληρώσει τον απατεώνα, με το συνολικό ποσό των 2.500 ευρώ.

Τελικά οδηγήθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο και απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις