ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Μυστήριο με τις συνθήκες θανάτου της βιολόγου - Εξειδικευμένο κλιμάκιο ερευνά την περιοχή

Χανιά: Μυστήριο με τις συνθήκες θανάτου της βιολόγου - Εξειδικευμένο κλιμάκιο ερευνά την περιοχή

Στο μικροσκόπιο των αρχών η υπόθεση θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου καθώς η υπόθεση εξαρχής έμοιαζε περίεργη.

 

Στην Κρήτη, έφτασε από την Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης (9/7) ειδικό κλιμάκιο του Εγκληματολογικού προκειμένου να διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της άτυχης Sue Eaton. Τα στελέχη του κλιμακίου θα μεταβούν στη σπηλιά όπου βρέθηκε το πτώμα και θα ερευνήσουν εξονυχιστικά το χώρο.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ παραμένει εδώ και ώρες σε απόσταση 200 μέτρων stand by, αφού θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία από το εγκληματολογικό που εκτιμάται ότι θα πάρει ώρες, ενώ στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση.

Αστυνομικές πηγές επιμένουν ότι η σορός δεν ήταν καλυμμένη με κάποιο πανί ή σεντόνι, χωρίς ωστόσο αυτό να αποκλείει κανένα ενδεχόμενο για τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο της άτυχης γυναίκας. Η υπόθεση έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών που ερευνούν κάθε πτυχή της υπόθεσης αλλά και την ευρύτερη περιοχή για τυχόν στοιχεία, που θα ξετυλίξουν το «κουβάρι».

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας σε μια απόσταση πάνω από 10 χλμ μακριά από την ΟΑΚ στο Κολυμπάρι, από το σημείο όπου εξαφανίστηκε.

Ο τραγικός επίλογος των ερευνών για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας, γράφτηκε σε μια σπηλιά στο Μάλεμε του δήμου Πλατανιά και συγκεκριμένα σε γερμανική μπούγκα (τεχνητή σπηλαίωση), σημειώνει το Flashnews.gr.

Δείτε εικόνες από το σημείο στη gallery που ακολουθεί:

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της είχαν χαθεί στον χώρο της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης όπου και διεξαγόταν διεθνές επιστημονικό συνέδριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χαμός με τη σέξι φωτογραφία της Κατερίνας Δαλάκα

Τα 20 δευτερόλεπτα του τρόμου: Εργάτης παθαίνει ηλεκτροπληξία (vid)

Σχετικές ειδήσεις