ΕΛΛΑΔΑ

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στη Φθιώτιδα: Διακοπές ρεύματος και δρόμοι... ποτάμια

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στη Φθιώτιδα: Διακοπές ρεύματος και δρόμοι... ποτάμια
lamiareport.gr

Από το μεσημέρι της Τρίτης (16/07) βρέχει σποραδικά σε όλο το νομό όπως και σε πολλές ακόμη περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας, με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το νομό Φθιώτιδας, θα συνεχιστούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης σύμφωνα κα με τις τελευταίες προβλέψεις της ΕΜΥ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα αν και δεν έλειψαν οι διακοπές ρεύματος, οι πλημμυρισμένοι δρόμοι και σε κάποιες περιπτώσεις πέτρες στο οδόστρωμα.

Στη Στυλίδα αλλά και στην Αγία Μαρίνα, εντοπίστηκαν τα σοβαρότερα προβλήματα με διακοπή μάλιστα της ηλεκτροδότησης για μία περίπου ώρα έως και τις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Καταρρακτώδης βροχή και στη Λοκρίδα, αλλά και στη Λαμία χωρίς ευτυχώς σημαντικά προβλήματα. Προληπτικά πάντως έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο πέρασμα για Ροδίτσα από τον ποταμό Ξηριά.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως στο επαρχιακό δίκτυο, όπου κομμάτια δρόμων έχουν πλημμυρίσει και τη νύχτα θα μετατραπούν σε παγίδες. Τα σημαντικότερα προβλήματα είναι στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, όπου αρκετές πέτρες έπεσαν στο οδόστρωμα και ειδικά πλησίον της Αγίας Αικατερίνης όπου χρειάστηκε να επέμβει το περιπολούν περιπολικό.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Ωνάση: Σάλος με την αποκάλυψη του Ντόντα