ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός: Ακυρώθηκε το ταξίδι των swingers στην Κρήτη

Ο φόβος για εξάπλωση του ιού έφτασε μέχρι τα... ακόλαστα ζευγάρια που περίμεναν την κρουαζιέρα πάθους.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Προέδρος τουριστικών πρακτόρων Κρήτης, Μιχάλης Βλατάκης για τους οικονομικούς κινδύνους που ελλοχεύουν από την εξάπλωση του κοροναϊού και συγκεκριμένα τις επιπτώσεις στον τουρισμό.

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες για τον τουρισμό, τη βαριά βιομηχανία της Κρήτης, καθώς έχει σημειωθεί συντριπτική ανάσχεση της ροής των κρατήσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Βλατάκη, έχουν ήδη αρχίσει οι ακυρώσεις για τη σεζόν, ενώ οι ομάδες swingers που συνηθίζουν να επισκέπτονται το νησί κάθε χρόνο, ακύρωσαν την επίσκεψή τους.

Το αισιόδοξο στην υπόθεση αυτή, σύμφωνα με τον κ. Βλατάκη, είναι το γεγονός ότι δεν έχουν ακυρωθεί τα τσάρτερ. «Οι κρατήσεις για την υψηλή σεζόν δεν είναι τόσο ανησυχητικές προς το παρόν», δήλωσε ο Πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων.

Ωστόσο, σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, «θα γίνει ‘χείμαρρος’».

Ο κ. Βλατάκης υποστήριξε πως «αν μπορέσουμε και ξεφύγουμε ελαφρά από αυτόν τον εφιάλτη θα έχουμε έκρηξη των κρατήσεων στη συνέχεια», ενώ έκανε έκκληση στους πολίτες της χώρας να ακολουθήσουν πιστά και ευλαβικά τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός στην Ελλάδα: Συναγερμός για τις ευπαθείς ομάδες - Ποιες είναι και τι να προσέξουν

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER