Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Το ξενοδοχείο «φάντασμα» της Κηφισιάς που μπορείς να κάνεις ακόμα κράτηση (vid)

Newsbomb

Το ξενοδοχείο Grand Chalet στην Κηφισιά είχε ένα άδοξο και πολύ θλιβερό τέλος.

Ένα ξενοδοχείο που κάποτε έσφυζε από ζωή, τώρα παρουσιάζει εικόνα πλήρης εγκατάλειψης. Σε αυτό είχαν φιλοξενηθεί μεγάλες προσωπικότητες και υψηλοί καλεσμένοι της έτσι κι αλλιώς υψηλής κοινωνίας της ευρύτερης περιοχής της Κηφισιάς, Κεφαλαρίου και Εκάλης.

Γενικά η ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς ακόμα και σήμερα φιλοξενεί μερικά από τα πιο διάσημα και ιστορικά ξενοδοχεία της Αττικής γνωστά για την εξαιρετική τους αρχιτεκτονική και παροιμιώδη πολυτέλεια τους.

Το ξενοδοχείο Grand Chalet είχε ένα άδοξο και πολύ θλιβερό τέλος αφού έσβησε ουσιαστικά μετά από τον μυστηριώδη και ανεξιχνίαστο μέχρι και τις μέρες μας θάνατο του ιδιοκτήτη του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του 4 ημέρες μετά τη δολοφονία του με 3 σφαίρες στο στήθος. Από εκείνη τη στιγμή και μετά το γνωστό ξενοδοχείο περιήλθε σε μια δίνη προβλημάτων και αλλαγής ιδιοκτητών μέχρι την τελική του εγκατάλειψη πριν από περίπου 15 χρόνια.

Χαρακτηριστικό της φήμης του ξενοδοχείου είναι ότι ακόμα και σήμερα και ενώ το ξενοδοχείο είναι κυριολεκτικά ρημαγμένο στις μεγάλες ηλεκτρονικές πλατφόρμες κράτησης ξενοδοχείων παρουσιάζεται ενεργό και εν λειτουργία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα Newsbomb: Η «ακτινογραφία» της ηλεκτρονικής απάτης στην Ελλάδα – Αποκαλυπτική έκθεση της ΕΛΑΣ

Η «αήττητη» Φώφη Γεννηματά μπροστά στην κρισιμότερη μάχη της ζωής της

Καιρός: Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες - Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία (vid)