Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρος: Απίστευτο εύρημα στο βυθό της θάλασσας

Newsbomb

Δύτες βούτηξαν στο βυθό της Πάρου στο πλαίσιο υποβρύχιου καθαρισμού και «δεν πίστευαν στα μάτια τους»...

Συγκλονίζουν οι αδιανόητες εικόνες σκουπιδιών που εντοπίστηκαν σε θαλάσσιο χώρο της Πάρου από δύτες. Οι δύτες συνέλεξαν μεγάλο αριθμό σκουπιδιών από το βυθό. Οι εικόνες που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου «μαγνητίζουν» τα βλέμματα όλων.

Tο ζήτημα της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος, έρχεται κάθε φορά στην επιφάνεια με οδυνηρό τρόπο όταν δράσεις υποβρύχιου καθαρισμού επιβεβαιώνουν ότι οι θάλασσες είναι γεμάτες από σκουπίδια που μολύνουν, καταστρέφουν και θανατώνουν τη ζωή και το μέλλον των θαλάσσιων πλασμάτων αλλά και του ανθρώπου.

Δύο δράσεις καθαρισμού στα λιμάνια της Παροικίας και της Νάουσας αποκάλυψαν το μέγεθος της αλόγιστης μετατροπής των θαλάσσιων αυτών περιοχών σε σκουπιδότοπους. Κάθε λογής αντικείμενα, ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς ανασύρθηκε από τους δύτες στα δύο αυτά λιμάνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parianostypos.gr, ανασύρθηκε ακόμα και μεταλλικός στύλος φωτισμού των δρόμων. Το απίστευτο δεδομένο που μας καλεί σε εγρήγορση είναι ότι τα λιμάνια της Παροικίας και της Νάουσας, είχαν καθαριστεί υποβρυχίως ξανά, μόλις ένα χρόνο πριν, συνεπώς όλος αυτός ο όγκος σκουπιδιών δημιουργήθηκε μέσα σε μια μόνο χρονιά.

Σχετικές ειδήσεις

To Netflix έρχεται για γυρίσματα στην Πάρο και ψάχνει άτομα: H αγγελία στο νησί