Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ

Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ «EVA» ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «EVA»: Φουρτούνες και δρόμοι ποτάμια στην Πάρο

Newsbomb

Η επέλαση της κακοκαιρίας «EVA» έφτασε λίγο μετά τις 12:00 και στις Κυκλάδες - Οι δρόμοι πλημμύρισαν και το λιμάνι «μαύρισε»

Μετά την Αθήνα, η κακοκαιρία «EVA» έφτασε και στα νησιά των Κυκλάδων προκαλώντας μεγάλες πλημμύρες.

Στο λιμάνι της Παροικιάς, ο ουρανός σκοτείνιασε και η ορατότητα ήταν χαμηλή. Η ποσότητα νερού που έπεσε ήταν αρκετά, καθώς μέσα σε λίγα λεπτά οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες.

Το κύμα κακοκαιρίας προκάλεσε προβλήματα και στη Σύρο το πρωί της Κυριακής (06/11). Υπήρξαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση, όπως στην Ερμούπολη, οι οποίες κράτησαν για αρκετές ώρες.

Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια ενώ τα φρεάτια του δικτύου ύδρευσης υπερχείλησαν λόγω της έντασης της βροχόπτωσης.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΥΑΣ προσπάθησαν να αποκαταστήσουν τις βλάβες και τις ζημιές και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Δείτε LIVE που επικρατούν έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες:

Πλημμύρισε το ποτάμι της Nάουσας εξαιτίας της καταιγίδας

Η βροχή κατά διαστήματα ήταν ισχυρή από το πρωί, και διήρκεσε μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες. Ως αποτέλεσμα, το πολύ νερό φούσκωσε το ποτάμι του χωριού που πλημμύρισε, χωρίς ωστόσο να προκληθούν προβλήματα.

Τα φαινόμενα που προκάλεσε η κακοκαιρία EVA στην Πάρο, βρίσκονται αυτή την ώρα σε ύφεση και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι βαίνουν προς εξασθένιση.