GOSSIP

Σε δημοπρασία άγνωστη «καυτή» φωτογραφία της Νταϊάνα

Σε δημοπρασία άγνωστη «καυτή» φωτογραφία της Νταϊάνα

Μια άγνωστη μέχρι σήμερα φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που το βρετανικό ταμπλόιντ «Daily Mirror» είχε θεωρήσει «καυτή» για να τη δημοσιεύσει, βγαίνει σε δημοπρασία στις 17 Ιανουαρίου στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, που έχει τραβηχτεί στις αρχές της δεκαετίας του 1980, και δείχνει τη νεαρή Νταϊάνα να είναι ξαπλωμένη σε κάποιο σαλέ, στην αγκαλιά ενός άγνωστου άνδρα, που διαβάζει ένα βιβλίο.

Στο παράθυρο του σαλέ υπάρχει ένα μπουκάλι ουίσκι, όμως αυτό που έχει επίσης ενδιαφέρον είναι η φράση, γραμμένη με μολύβι πάνω στη φωτογραφία, «να μην δημοσιευθεί». Αυτοί εξηγείται καθώς στην πίσω πλευρά της φωτογραφίας είναι γραμμένη η ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου 1981, δηλαδή δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ του αρραβώνα της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η φωτογραφία ανήκει σε ιδιωτικό αρχείο και είχε αγοραστεί από το αρχείο της Daily Mirror πριν από 7 χρόνια.

Ο εκπρόσωπος του οίκου δημοπρασιών δήλωσε ότι η φωτογραφία (διαστάσεων 20 επί 25 εκ.) κανονικά θα πωλούνταν γύρω στα 1.000 δολάρια. Όμως, η σημείωση «να μην δημοσιευθεί» αναμένεται να εκτινάξει την τιμή της.