Πεντανόστιμη συνταγή για ριζότο με γαρίδες και σαφράν

#tsoulotip: Πάντα το βούτυρο και τη παρμεζάνα τα βάζουμε εκτός φωτιάς για να μη μας βγάλουν τα λάδια τους. Το βούτυρο μας προσφέρει μια πιο κρεμώδης υφή.

Πεντανόστιμη συνταγή για ριζότο με γαρίδες και σαφράν

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. ρύζι για ριζότο
5κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
10 κλ. θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
150γρ. λευκό κρασί
1000-1200ml. νερό
1 κύβο ζωμό λαχανικών

Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή