ΚΑΙΡΟΣ

Ο καύσωνας είναι ΕΔΩ: Πού και πότε θα δείξει το θερμόμετρο μέχρι και 42 βαθμούς Κελσίου (χάρτες)

Ο καύσωνας είναι ΕΔΩ: Πού και πότε θα δείξει το θερμόμετρο μέχρι και 42 βαθμούς Κελσίου (χάρτες)
ASSOCIATED PRESS

Καιρός: Δύσκολες θα είναι οι επόμενες ώρες καθώς η θερμοκρασία θα χτυπήσει... κόκκινο και ο δείκτης δυσφορίας σε αρκετές περιοχές θα είναι πολύ αυξημένος.

Σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα Παρασκευή (02/08) το κύμα των υψηλών θερμοκρασιών, το οποίο θα διαρκέσει και θα κορυφωθεί το Σάββατο.

Τις θερμές ώρες αύριο, κυρίως στα ορεινά τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (04/08) και από τα βόρεια, αναμένεται σημαντική ενίσχυση των βορείων ανέμων στα ανατολικά, σύμφωνα με το meteo.gr.

Δείτε αναλυτικά στους χάρτες που ακολουθούν, πού θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες αλλά και τον δείκτη δυσφορίας:

Σήμερα Παρασκευή, οι μέγιστες θερμοκρασίες στα κεντρικά ηπειρωτικά θα φτάσουν τους 37 – 38 ⁰C, ενώ αυξημένος θα είναι ο δείκτης δυσφορίας σε αρκετές περιοχές και πολύ αυξημένος στην περιοχή της Θεσσαλίας και τοπικά στη Δυτική Στερεά και την Ανατολική Ρόδο, σε αντίθεση με την περιοχή του Αιγαίου, όπου οι βόρειοι άνεμοι διατηρούν το δείκτη σε χαμηλά επίπεδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Μεγάλη προσοχή! «Επικίνδυνη μέρα το Σάββατο»! Η προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού (video)

«Βόμβα» Κεραμέως για τις Πανελλήνιες: Αλλάζουν όλα

Σχετικές ειδήσεις